Šolska turistična agencija KULT316 v časopisu Dnevnik

Našo novo šolsko turistično agencijo KULT316, prvo v Sloveniji, so prestavili tudi v časopisu Dnevnik. Preberite prispevek.

Več

Šolska turistična agencija KULT316 na RTVSLO

Ob odprtju naše nove šolske turistične agencije KULT316, ki je tudi prva v Sloveniji, smo gostili ekipo Televizije Slovenija. Oglejte si prispevek. 

Več

Obiskala nas je ekipa oddaje Dan na Planet TV

Obiskala nas je ekipa oddaje Dan iz Planet TV. Predstavili smo jim našo novo šolsko turistično agencijo, prvo v Sloveniji! Oglejte si videoposnetek!

Več

Ste že prebrali oceno našega temnega piva KULT316 na PivoMan & Beer Bottles Collection? Preberite komentar in vabljeni k nam na pokušino!

Več

Prejeli smo Znak ljubljanske kakovosti

Na podelitvi priznanj Ljubljanske kakovosti, ki jih podeljuje Turizem Ljubljana, je bila naša restavracija KULT316 iz  izbrana med najboljše restavracije in dobila priznanje Znak ljubljanske kakovosti. Med 99 ocenjenimi restavracijami se je uvrstila med najboljših 10! Zahvala gre vsem sodelavcem restavracije s šefom Blažem Švigljem na čelu in tudi vsem študentom naše Višje strokovne šole, ki v restavraciji opravljajo prakso na področjih kuharstva in strežbe. Vabljeni v našo restavracijo tudi vi!

Več