Ste že prebrali oceno našega temnega piva KULT316 na PivoMan & Beer Bottles Collection? Preberite komentar in vabljeni k nam na pokušino!

Več

Prejeli smo Znak ljubljanske kakovosti

Na podelitvi priznanj Ljubljanske kakovosti, ki jih podeljuje Turizem Ljubljana, je bila naša restavracija KULT316 iz  izbrana med najboljše restavracije in dobila priznanje Znak ljubljanske kakovosti. Med 99 ocenjenimi restavracijami se je uvrstila med najboljših 10! Zahvala gre vsem sodelavcem restavracije s šefom Blažem Švigljem na čelu in tudi vsem študentom naše Višje strokovne šole, ki v restavraciji opravljajo prakso na področjih kuharstva in strežbe. Vabljeni v našo restavracijo tudi vi!

Več

CURK ARHITEKTURA PREJELA PRIZNANJE DRUŠTVA OBLIKOVALCEV SLOVENIJE ZA CENTER KULINARIKE IN TURIZMA KULT316

Čestitamo! Društvo oblikovalcev Slovenije je Jožici Curk (Curk arhitektura) podelilo priznanje za oblikovalski dosežek, in sicer za za BIC Ljubljana, Center kulinarike in turizma KULT316. Predlagateljica Dr. Branka D. Jurišič je ob kandidaturi zapisala: »Jožica Curk je s svojo ekipo omogočila navdihujoče okolje pedagoškim in kulinaričnim mojstrom. Nastale kultne mojstrovine lahko uživamo gostje v Kultu316, ki s strastjo grizemo, okušamo, vonjamo, opazujemo … in odidemo z navdihom.« Preberite prispevek v časopisu Delo.

Več

KULT316 na Radiu Ognjišče

Obiskala nas je Petra Stopar, novinarka Radia Ognjišče, ki je pripravila predstavitev našega Centra kulinarike in turizma KULT316. Poslušajte prispevek. 

Več