Delovni čas KULT316 med študijskimi počitnicami

Center kulinarike in turizma KULT316 (vključno z restavracijo in kavarno) bo v času študijskih počitnic (med 22. 7. 2017 in 15. 8. 2017 zaprt). Z veseljem vas z novim sezonskim jedilnikom restavracije KULT316 pričakujemo v avgustu!

Več

Vabimo na poletni dan koktajlov v KULT316

Na terasi restavracije KULT316 5. julija 2017 od 12. ure dalje pripravljamo Poletni dan koktajlov. Študenta Andrii Obets in Emin Tiganj bosta za naše goste pripravljala posebne koktajle, obljubljata pa tudi zanimivo animacijo! Tukaj preverite njun izbor koktajlov.

Več

Gostili smo posvet Hrana – pot do zdrave prihodnosti

V Centru kulinarike in turizma KULT316 smo gostili kulinarični posvet Hrana – pot do zdrave prihodnosti. Priznani kuharski mojstri (Janez Bratovž, Matej Tomažič, Tomaž Bolka, Grega Repovž in Borut Jovan) so spregovorili o vlogi lokalno pridelane hrane pri zagotavljanju okusnih in zdravih obrokov v vrtcih, šolah in drugih javnih prehranskih obratih. Spregovorili so tudi o svoji kuharski filozofiji in pobudi za izvzetje živil iz sistema javnega naročanja, ki sta jo uvodoma predstavila evropski poslanec dr. Igor Šoltes in Varuh odnosov v verigi preskrbe s hrano dr. Jože Podgoršek. Kuharji so gostom tudi v praksi prikazali, kako iz lokalno in sezonsko pridelanih surovin ter hrane pripraviti zdrave in okusne obroke v skladu s standardi o javnem zdravju ter finančnih in drugih omejitvah, ki veljajo za pripravo obrokov v vrtcih, šolah in drugih sorodnih ustanovah.

Več

OBVESTILO O SPREMEMBI TERMINA KULINARIČNEGA VEČERA Z ŽARA NA MIZO V KULT316 S PRIMOŽEM DOLNIČARJEM

Zaradi nepredvidljivih zdravstvenih okoliščin glavnega akterja dogodka Primoža Dolničarja, kulinarični večer “Z žara na mizo v KULT316 s Primožem Dolničarjem” žal prestavljamo na drug termin, ki bo predvidoma v mesecu septembru.  O novem datumu izvedbe dogodka vas bomo z veseljem obvestili.  Hvala za razumevanje.

Želimo vam prijetne poletne dni.
Več

VABIMO NA BREZPLAČNO RAČUNALNIŠKO DELAVNICO

V okviru prostovoljstva in medgeneracijskega povezovanja na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana vas vabimo na brezplačno računalniško delavnico Osnove računalniških veščin. Potekala bo v sredo, 31. maja 2017, od 14.00 do 15.30 v računalniški učilnici v Centru kulinarike in turizma KULT316 na Prušnikovi ulici 74 v Šentvidu. Delavnico bo vodila učiteljica računalništva na BIC Ljubljana, pridružili pa se bodo še njihovi študenti in dijaki. Teme bodo prilagodili zanimanju in predznanju udeležencev (e-pošta, oblikovanje fotografij) in vam zagotovili, da se v sproščenem vzdušju naučite kaj novega. Prijavite se lahko do 30. maja po telefonu 01 28 07 606, kjer smo dosegljivi tudi za več informacij. Lepo vabljeni!

Več