VABIMO NA BREZPLAČNO RAČUNALNIŠKO DELAVNICO

V okviru prostovoljstva in medgeneracijskega povezovanja na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana vas vabimo na brezplačno računalniško delavnico Osnove računalniških veščin. Potekala bo v sredo, 31. maja 2017, od 14.00 do 15.30 v računalniški učilnici v Centru kulinarike in turizma KULT316 na Prušnikovi ulici 74 v Šentvidu. Delavnico bo vodila učiteljica računalništva na BIC Ljubljana, pridružili pa se bodo še njihovi študenti in dijaki. Teme bodo prilagodili zanimanju in predznanju udeležencev (e-pošta, oblikovanje fotografij) in vam zagotovili, da se v sproščenem vzdušju naučite kaj novega. Prijavite se lahko do 30. maja po telefonu 01 28 07 606, kjer smo dosegljivi tudi za več informacij. Lepo vabljeni!

Več

Vabimo na TEDEN NEZAVRŽENE HRANE

S posebno restavracijsko ponudbo se 1. in 2. junija v restavraciji KULT316 pridružujemo Tednu nezavržene hrane, ki si prizadeva zmanjšati količino zavržene hrane v Sloveniji. Evropska gospodinjstva vsako leto zavržejo 27 milijonov ton hrane. Slovenija k tej številki prispeva 150.000 ton.  Združuje nas enaka skrb, zato si  prizadevamo, da postanemo pri pripravi hrane bolj odgovorni in trajnostno naravnani tudi na nacionalni ravni. V inciativo se  vključujemo tudi z zanimivim predavanjem Luke Jezerška  o nezavržeeni hrani, ki bo potekalo v torek, 30. 5. 2017, ob 11. uri na BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, v predavalnici VP. Tukaj preverite še druge aktivnosti v okviru Tedna nezavržene hrane, pridružite pa se nam tudi na uradni otvoritvi 26. 5. 2017 na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, ki se je bo udeležil tudi g. Massimo Bottura (Osteria Francescana; njegova restavracija je bila v letu 2016 razglašena za najboljšo na svetu).

Več

VEČER FRANCOSKE KULINARIKE Z ANIMACIJO V RESTAVRACIJI KULT316

Letos smo se 21. marca 2017 že drugič priključili svetovnemu dogodku Good France. Študenti gostinstva in turizma na BIC Ljubljana, Višje strokovne šole so skupaj s šefom kuhinje Blažem Švigljem pripravili odličen 5 hodni meni, študentke turizma pa so za goste pripravile izviren animacijski program! Oglejte si foto-utrinke. Se vidimo zopet prihodnje leto!

Več

Ste že prebrali oceno našega temnega piva KULT316 na PivoMan & Beer Bottles Collection? Preberite komentar in vabljeni k nam na pokušino!

Več

TEDEN RESTAVRACIJ V RESTAVRACIJI KULT316

Najboljši slovenski chefi in chefinje vabijo na najokusnejši teden letošnje pomladi! Med 10. in 19. marcem bo 99 slovenskih restavracij goste razvajalo s posebnimi meniji, polnimi svežih lokalnih spomladanskih okusov, po enotni ceni 17 evrov. Med njimi je tudi restavracija KULT316. Preverite meni in si zagotovite prost sedež z obvezno predhodno prijavo na kult316@bic-lj.si ali 01 235 52 60. Se vidimo!

Več