VEČER FRANCOSKE KULINARIKE Z ANIMACIJO V RESTAVRACIJI KULT316

Letos smo se 21. marca 2017 že drugič priključili svetovnemu dogodku Good France. Študenti gostinstva in turizma na BIC Ljubljana, Višje strokovne šole so skupaj s šefom kuhinje Blažem Švigljem pripravili odličen 5 hodni meni, študentke turizma pa so za goste pripravile izviren animacijski program! Oglejte si foto-utrinke. Se vidimo zopet prihodnje leto!

Več

Ste že prebrali oceno našega temnega piva KULT316 na PivoMan & Beer Bottles Collection? Preberite komentar in vabljeni k nam na pokušino!

Več

TEDEN RESTAVRACIJ V RESTAVRACIJI KULT316

Najboljši slovenski chefi in chefinje vabijo na najokusnejši teden letošnje pomladi! Med 10. in 19. marcem bo 99 slovenskih restavracij goste razvajalo s posebnimi meniji, polnimi svežih lokalnih spomladanskih okusov, po enotni ceni 17 evrov. Med njimi je tudi restavracija KULT316. Preverite meni in si zagotovite prost sedež z obvezno predhodno prijavo na kult316@bic-lj.si ali 01 235 52 60. Se vidimo!

Več

UTRINKI IZ ZIMSKEGA DOŽIVETJA OKUSOV Z LUKO KOŠIRJEM

Naši študenti BIC Ljubljana so v restavraciji KULT316 skupaj s kuharskim mojstrom Luko Košrijem (Gostišče Grič) pripravili odlično večerjo s 6 hodnim menijem – Zimsko doživetje okusov z Luko Koširjem. Večer je popestrila študentka BIC Ljubljana, Višje strokovne šole Tina Planinšič, ki je v okviru praktičnega dela svoje diplomske naloge pripravila tudi program in animacijo za goste. Oglejte si foto-urinke!

Več

Prejeli smo Znak ljubljanske kakovosti

Na podelitvi priznanj Ljubljanske kakovosti, ki jih podeljuje Turizem Ljubljana, je bila naša restavracija KULT316 iz  izbrana med najboljše restavracije in dobila priznanje Znak ljubljanske kakovosti. Med 99 ocenjenimi restavracijami se je uvrstila med najboljših 10! Zahvala gre vsem sodelavcem restavracije s šefom Blažem Švigljem na čelu in tudi vsem študentom naše Višje strokovne šole, ki v restavraciji opravljajo prakso na področjih kuharstva in strežbe. Vabljeni v našo restavracijo tudi vi!

Več