CURK ARHITEKTURA PREJELA PRIZNANJE DRUŠTVA OBLIKOVALCEV SLOVENIJE ZA CENTER KULINARIKE IN TURIZMA KULT316

Čestitamo! Društvo oblikovalcev Slovenije je Jožici Curk (Curk arhitektura) podelilo priznanje za oblikovalski dosežek, in sicer za za BIC Ljubljana, Center kulinarike in turizma KULT316. Predlagateljica Dr. Branka D. Jurišič je ob kandidaturi zapisala: »Jožica Curk je s svojo ekipo omogočila navdihujoče okolje pedagoškim in kulinaričnim mojstrom. Nastale kultne mojstrovine lahko uživamo gostje v Kultu316, ki s strastjo grizemo, okušamo, vonjamo, opazujemo … in odidemo z navdihom.« Preberite prispevek v časopisu Delo.

Več

Martinov meni v restavraciji KULT316

V času martinovanja smo za vas pripravili prav poseben degustacijski meni. Lepo vabljeni v našo restavracijo KULT316. Preverite meni.

Več

JESENSKI TEDEN RESTAVRACIJ V RESTAVRACIJI KULT316

Restavracija KULT316 s študenti BIC Ljubljana od 21. do 30. oktobra pripravlja okusen meni v okviru JESENSKEGA TEDNA RESTAVRACIJ. Preverite mesni in vegetarijanski meni in si s prijavo zagotovite najboljše sedeže v naši restavracijski odprti kuhinji tudi vi! Obvezna predhodna prijava na: E: kult316@bic-lj.si; T: 01/2355 260 Število mest je omejeno!

Več

UTRINKI IZ KULTNE VEČERJE S PIVOPISOM

V sodelovanju s Pivopis.si smo v naši restavraciji KULT316 pripravili Kultno večerjo s Pivopisom. Naši študenti BIC Ljubljana so skupaj s šefom kuhinje – Blažem Švigljem  pripravili odličen kulinarični večer s 5-hodnim menijem. Predstavili in postregli smo tudi šolsko pivo KULT 316 in druga svetovno priznana piva. Za strokovno vodeno večerjo in izobraževalni del na področju senzorike, vrst in stilov piva sta poskrbela Andrej Colarič, certificeran Cicerone® in Davor Mišmaš, sodnik piva BJCP. Gostje so si ogledali tudi našo mikropivovarno BIC Ljubljana. Oglejte si fotourtinke.

Več

NOV, JESENSKO-ZIMSKI JEDILNI LIST V RESTAVRACIJI KULT316

Z današnjim dnem v naši restavraciji KULT316 ponujamo nov, jesensko-zimski jedilni list. Preverite, katere dobrote smo pripravili za vas!

Več