Dijaki in študenti BIC Ljubljana
KULT316

Izobražujemo za prihodnost

Te zanima študij gostinstva in turizma ali živilstva in prehrane na BIC Ljubljana? Mogoče tradicionalni recepti ali najnovejši trendi, ki jih delimo z mediji? Bi se vpisal/a na naš kulinarični tečaj?

Nagrada za najbolj inovatino strokovno šolo v Evropi 2020 za BIC Ljubljana
Nagrada Evropske komisije Vet Excellence Award
Državna nagrada na področju šolstva BIC Ljubljana 2020
Državna nagrada za izjemne dosežke na področju šolstva
Nasa Hunch Culinary LOGO
3. mesto na Nasa Hunch Culinay Challenge
AEHT logo
Zlata medalja na tekmovanju Evropskega združenja hotelskih in turistični šol
EYCA logo
2. mesto na The European Young Chef Award
KULT316

Biotehniški izobraževalni center Ljubljana

Biotehniški izobraževalni center Ljubljana je danes eden izmed desetih največjih šolskih centrov v Sloveniji. V okviru 9 srednješolskih in 2 višješolskih izobraževalnih programov in več kot 70 krajših programov usposabljanj omogočamo dijakom, študentom in odraslim udeležencem poleg splošnih pridobiti tudi strokovna znanja in kompetence s področij veterine, živilstva in prehrane, biotehnologije, naravovarstva ter gostinstva in turizma. Pri nas se izobražuje 3000 dijakov, študentov in odraslih udeležencev.

Tečaji
KULT316

Kulinarični tečaji

Udeležite se naših raznolikih kulinaričnih, slaščičarskih, kuharskih, otroških in pivovarskih tečajev, ki jih izvajajo preverjeni strokovnjaki z BIC Ljubljana. Ne glede na vaše zanimanje ali raven znanja, zagotovo najdete popoln tečaj, ki bo uresničil vaše skrite kulinarične želje.

Študenti BIC Ljubljana, Višje strokovne šole

Študiraj gostinstvo in turizem

Recepti tradicionalnih jedi v sodobni preobleki

Hopel popel
Mesne jedi

Hopel popel

Preberi več o Hopel popel
Sardele
Ribje jedi

Sardele na šavor

Preberi več o Sardele na šavor
Sladka peciva

Snežne kepe z vanilijevo kremo

Preberi več o Snežne kepe z vanilijevo kremo

Aktualno iz medijev

Razvajajte svoje brbončice z našimi aktualnimi recepti in poglobite svoje znanje z uporabnimi nasveti za uporabo živil. Odkrijte trike, ki vam bodo olajšali kuhanje in pripravo jedi.

NASVETI

Nasveti naše baristke: pravila, ki jih upoštevamo pri kuhanju kave

Preberi več o Nasveti naše baristke: pravila, ki jih upoštevamo pri kuhanju kave

ZGODBE

Študenti BIC Ljubljana razvili inovativno planinsko malico

Preberi več o Študenti BIC Ljubljana razvili inovativno planinsko malico

RECEPTI

Taco z jajcem in sirom: najbolj uživaški zajtrk, ki bo postal hit tudi pri vas doma

Preberi več o Taco z jajcem in sirom: najbolj uživaški zajtrk, ki bo postal hit tudi pri vas doma
Predavanje v konferenčni dvorani KULT316
KULT316

Naši partnerji

Kontaktirajte nas




    Juha