KAVARNA KULT316

Kavarna KULT316 je prepoznavna po izvirni ponudbi napitkov, pijač in slaščic, ki nastajajo v izobraževalnih procesih na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana.

Posebnosti kavarne KULT316 so hišno pivo, hišno vino in hišni koktajl KULT316. Hišno pivo KULT316 predstavlja edinstveno mešanico okusov, saj ga skupaj z mentorji varijo študenti živilstva in prehrane. Tudi hišno vino KULT316 – zvrst sauvignon in sivi pinot – je plod plemenitega študentskega projekta ‘Od trte do vina’. Kavarna KULT316 premore bogato vinsko karto, ki vas popelje po vseh vinorodnih deželah Slovenije. Predstavljamo se tudi s širokim naborom močnih alkoholnih pijač in koktajlov. Cenjenim gostom ponujamo poseben hišni koktajl KULT316, s katerim so se naši študenti izvrstno uvrstili na mednarodnem tekmovanju.

V sodobno opremljenem ambientu kavarne KULT316 vam doživetje polepšamo še z dnevno svežimi slaščicami in rogljički iz naše BIC pekarne in slaščičarne. Na klasičen kavarniški način naše goste postrežejo študenti gostinstva in turizma na BIC Ljubljana, ki v kavarni KULT316 opravljajo praktično usposabljanje na področju strežbe.

DELOVNI ČAS
od ponedeljka do petka, od 7. do 20. ure

ŠTEVILO SEDEŽEV
do 25 gostov

TEHNIČNA OPREMA
LED zaslon, priklop računalnika na LED zaslon, brezžični mikrofon, WI-FI

Virtualni sprehod

Dostopnost