Začelo se je sprejemanje rezervacij za najbolj okusni poletni teden – Na Tednu restavracij bo od 9. do 18. oktobra sodelovalo več kot 100 izbranih restavracij iz vse Slovenije, med njimi tudi naša restavracija KULT316.
PREVERI MENI
Rezervacija je obvezna: +386 (0)1 235 5260 / kult316@bic-lj.si

MESNI MENI
Pozdrav iz kuhinje
***
Račja terina s kakavom in suhim sadjem, bučna marmelada, vložena zelenjava in bučna majoneza
***
Svinjski vrat z gorčico, pikantno pečeno zelje, sarma s kostanjem, jabolčni pire in omaka z rdečo pomarančo
***
Biskvit suhih sliv, ajdov sladoled, slive v črnem čaju, ajdova pokovka
VEGETARIJANSKI MENI
Pozdrav iz kuhinje
***
Terina maslene buče in krompirja, kozja skuta z bučnimi semeni, vložena zelenjava in sveže zelenje
***
Čičerikin ocvrtek, pikantno pečeno zelje, sarma z zeleno in kostanjem, jabolčni pire in omaka pražene zelenjave
***
Biskvit suhih sliv, ajdov sladoled, slive v črnem čaju, ajdova pokovka
VINSKA SPREMLJAVA
Vinarji: Ussai, Črniče, Vipavska dolina; Rodica, Truške, Slovenska Istra; Pra-Vino, Kog, Štajerska Slovenija
Rebula 2018, Ussai 3,90 €
Refoški 2017, Rodica 3,30 €
Daminus 2018, sladko, Pra-Vino 5,00 €
DODATNA PONUDBA

Morska žaba v skorji črnih oliv, topinambur in dimljena ribja omaka / Sorbet rdeče pese z malinami in balzamičnim kisom, hrenova pena 8,00 €

LOKALNI DOBAVITELJI

Sadje in zelenjava: Kmetija Dovč, Ljubljana-Savlje
Meso in mesni izdelki: Mesarstvo Promes, Škoflj