POLETNI DAN KOKTEJLOV

 

Vljudno vas vabimo na poletni dan koktejlov na terasi restavracije KULT316, ki bo v sredo, 7. 7. 2021 od 12. ure dalje. Koktejle bosta pripravljala Lana Kokl in Jošt Bertalanič, študenta Višje strokovne šole BIC Ljubljana, program Gostinstvo in turizem.

POLETNI DAN KOKTEJLOV

 

 

Več

TEDEN RESTAVRACIJ V JUNIJU

 

Z veseljem sporočamo, da se predvidoma z 18. junijem pričenja Teden restavracij. O začetku sprejemanja rezervacij vas bomo pravočasno obvestili, do takrat pa vas vabimo k ogledu našega menija. Veselimo se vašega obiska.

TEDEN RESTAVRACIJ JUNIJ 2021

Več

KRONA SLOVENIJE

Viki Grošelj, naš vrhunski alpinist in himalajec, je v času korone zasnoval novo krožno pot, imenovano Krona Slovenije, ki povezuje najvišje vrhove vseh treh slovenskih Alp. Krožna pot je zasnovana po njegovi stari zamisli, da bi se z njegovega domačega praga peš odpravil na Triglav. Krožna pot vključuje vzpon na Triglav, Stol in Grintovec, vključuje pa tudi številne nižje vrhove. Celotna pot je dolga 310 kilometrov, vzpone in odseke pa izbiramo poljubno. Opisani so v knjigi Krona Slovenije, ki jo krasijo čudovite fotografije naših gora.

KULT316 se pridružuje pohodniškemu duhu na tej transverzali, zato vas v četrtek, 6. 5. 2021 vabimo, da poskusite tradicionalne jedi gorenjske regije. Na jedilniku bodo koruzni žganci, kislo mleko, telečji mavžlji in sladka medla s suhimi hruškami in sirarsko skuto. Vljudno vabljeni.

Več

ODPIRAMO TERASO KULT316

 

Z veseljem sporočamo, da v ponedeljek, 26. 4. 2021 ponovno odpiramo teraso restavracije KULT316. Kavo in napitke iz kavarne strežemo od 7. do 20. ure, kosila pa od 12. do 18. ure. Vljudno vabljeni.

 

Več

DAN SPOMLADANSKIH JEDI V KULT316

Pomlad nam ponuja obilo svežih zelenih poganjkov. Iz darov narave bomo študentje Višje strokovne šole BIC Ljubljana pod mentorstvom kuharskih mojstrov Centra kulinarike in turizma KULT316 za vas pripravili izbrani meni.

Na voljo za osebni prevzem ali dostavo preko Wolt ali Ehrana dne 9. 4. 2021 od 10.30 do 18.00)

Več
Dostopnost