VABIMO NA VEČER NAGRAJENIH KULINARIČNIH MOJSTROVIN ŠTUDENTOV BIC LJUBLJANA

3. 2. 2023 ob 19. uri vas vabimo v našo šolsko Restavracijo KULT316, kjer bodo naši študenti v programu gostinstvo in turizem na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli pripravili 6-hodni meni izbranih jedi, s katerimi so bili v letu 2022 na uglednih kulinaričnih tekmovanjih doma in v tujini, kot so The European Young Chef Award, Grand Gourmet Split, G&T Cup Bled in Gastro Kup Srbija, nagrajeni z zlatom in srebrom! Preveri več in preveri meni.

Več

PREVERITE DELOVNI ČAS MED NOVOLETNIMI PRAZNIKI.

Center kulinarike in turizma KULT316 (Restavracija in Kavarna KULT316, Šolska turistična agencija) bo zaprt od vključno sobote, 24. 12. 2022 do 2. 1. 2023. Pričakujemo vas zopet 3. 1. 2022. Želimo vam vesele praznike in vse dobro letu 2023!

Več

BOSTE MED PRAZNIKI PRIPRAVILI TATARSKI BIFTEK ALI SARMO? PREVERITE ZMAGOVALNI RECEPT

Si boste letos med prazniki privoščili tatrski biftek? V oddaji Koda na TV Slovenija smo 13. 12. 2022 predstavili zmagovalni recept za tatarski biftek, s katerim je naš študent Anže Zdešar prejel zlato medaljo na Grand Gourmet 2022 Split. Šef kuhinje v naši šolski restavraciji KULT316, Blaž Švigelj pa je gledalcem postregel še z nasveti, kakšno meso je najbolj primerno za pripravo tatarskega bifteka in kako dolgo ga lahko hranimo. OGLEJTE SI TV PRISPEVEK V ODDAJI KODA

Za praznike lahko pripravite tudi sodobno sarmo: namesto kuhanja in zavijanja mesa v zelje – meso pečemo, zelje pa režemo. Recept je za TV oddajo NaGlas na TV Slovenija pripravil naš študent Vuk Kokan, prejemnik zlate medalje na  mednarodnem kulinaričnem tekmovanju Gastro Cup Serbia. OGLEJTE SI PRISPEVEK IN PREVERITE RECEPT

Več

VABIMO VAS NA KULINARIČNO DECEMBRSKO DOŽIVETJE V RESTAVRACIJO KULT316

Vsak delovni dan od 17. ure dalje vam v decembru v Restavraciji KULT316 pričaramo posebno decembrsko doživetje.
  • Hobotnica v solati s čičeriko in botargo, granatno jabolko in koromačev gel
  • Juha po izboru šefa kuhinje
  • Sarma – račji confit s kislim zeljem in napihnjenim rižem
  • Polnjena maslena buča z gobami, radič in bučni bisque
  • Hišni sorbet
  • Jelenov hrbet, črna leča s črnim česnom, sotirana in okisana zelenjava, divjačinska omaka z gorčičnimi semeni
  • Pita s kutino, lešnikov mousse, pomarančna marmelada, lešnikov drobljenec
Kulinarično razvajanje s štirimi hodi: 34,00 €
Kulinarično razvajanje s sedmimi hodi: 50,00 €
Rezervacije sprejemamo na kult316@bic-lj.si ali (0)1 235 52 60.
Naše jedi so polne okusov in zgodb. Iščemo sveže in kvalitetno, zato kuhamo z lokalnimi in sezonskimi sestavinami. Doživetje dopolnimo z več kot sto etiketami slovenskih in tujih vin.
Več

RESTAVRACIJA KULT316 VABI NA JESENSKI TEDEN RESTAVRACIJ

Na Tednu restavracij bodo od 14. 10. 2022 do 23. 10. 2022 predstavile vrhunske slovenske gostile in restavracije iz vse Slovenije, med njimi tudi naša Restavracija KULT316, ki deluje v okviru Centra kulinarike in turizma KULT316, v njej pa se urijo naši študenti BIC Ljubljana, Višje strokovne šole, bodoči organizatorji poslovanja v gostinstvu in turizmu.

PREVERITE MENI IN REZERVIRAJTE TERMIN

Rezervacije sprejemamo med ponedeljkom in petkom od 16. ure dalje. Več informacij: +386 (0)1 235 5260 / kult316@bic-lj.si

Več
Dostopnost