TEDEN RESTAVRACIJ: OD 12. DO 21. 6. 2020

Začelo se je sprejemanje rezervacij za najbolj okusni poletni teden – Na Tednu restavracij bo od 12. do 21. junija sodelovalo 110 izbranih restavracij iz vse Slovenije, med njimi tudi naša restavracija KULT316.

Preverite meni in si zagotovite prosto mesto!

Več

Kavarna in Restavracija KULT316 zopet odprti

V ponedeljek, 18. maja ponovno odpirata vrata naši Restavracija in Kavarna KULT316.

NOVO

  • Prevzem kosil po predhodnem naročilu na 01 235 52 60 (od 12. do 16. ure)
  • PIVO KULT316 (blonde ale)
  • Priprava hrane pred gosti na terasi.

Nov delovni čas od 18. 5. 2020 dalje

  • Restavracija KULT316: od ponedeljka do petka, od 12. do 22. ure. Kosila: od 12. do 16. ure,
  • Kavarna KULT316: od ponedeljka do petka, od 7. do 20. ure.

POMEMBNO: Zagotovili bomo možnosti za razkuževanje rok in primerno razdaljo med sedišči. Goste prosimo, da upoštevajo navodila natakarjev.

Več

VIRTUALNA KULINARIČNA POPOTOVANJA ŠOLSKE TURISTIČNE AGENCIJE

Bi potovali na Sicilijo? Poskusili arabsko kulinariko? Ali pa Japonsko? Ste za ruske kulinarične specialitete? Sedaj je pravi čas za virtualno kulinarično potovanje. Naša Šolska turistična agencija KULT316, ki deluje pod okriljem BIC Ljubljana, je v času, ko zaradi varovanja zdravja ostajamo doma, pripravila kulinarične potopise s preizkušenimi recepti, ki naj vam bodo navdih za naslednje potovanje. Pridružite se nam in postanite turist gurman (t.i. foodie) kar iz domače kuhinje in naslonjača v vaši dnevni sobi.

PREVRITE VIRTUALNA KULINARIČNA POPOTOVANJA Z RECEPTI ŠOLSKE TURISTIČNE AGENCIJE KULT316

V zadnjih letih smo turisti iskalci – ne samo kulturnih in naravnih znamenitosti na novo odkritih destinacijah – ampak predvsem iskalci celovitih doživetij. Na področju kulinaričnega turizma se je v zadnjih letih oblikoval poseben tip turista gurmana, t.i. foodie, ki so se mu prilagodile tudi turistične destinacije in lokalni ponudniki. Hrana je postala sredstvo za promocijo lokalne hrane, prehranjevalnih navad in lokalnih specialitet. Po podatkih Svetovne turistične organizacije, danes turist na potovanju za hrano in pijačo nameni skoraj 40 % vsega denarja. Kulinarični turizem je ena izmed zvrsti turizma, ki je najbolj v vzponu.

Več

TEDENSKI JEDILNIK Z RECEPTI BIC LJUBLJANA

Da bo bivanje doma v času epidemije koronavirusa olajšano, naša kuhinja BIC Ljubljana in Restavracija KULT316 (Center kulinarike in turizma KULT316) vsak teden pripravita tedenski jedilnik z recepti. Naša sodelavca Uroš in Tomaž bosta z nami delila sveže preproste recepte jedi, ki jih pripravljata doma. Dober tek želimo!

OGLEJTE SI TEDENSKI JEDILNIK

 

Več

KULT316 DO NADALJNJEGA ZAPRT

Obveščamo vas, da bo Center kulinarike in turizma KULT316 zaradi izrednih razmer, povezanih s koronavirusom COVID19, od ponedeljka 16. 3. 2020 do nadaljnjega zaprt. 

  • Dosedanje rezervacije za pomladni Teden restavracij od 20. do 29. marca so s tem odpovedane. Vsi gostje, ki so obisk v restavraciji rezervirali po elektronski pošti preko spletne strani Tedna restavracij, bodo dobili obvestilo o preložitvi akcije in s tem odpovedi rezervacije.
  • Prestavljamo termin Interaktivne večerje z vini Gravner, ki bi morala potekati 13. 3. O novih terminih bomo udeležence obvestili naknadno.

V upanju, da vas kmalu spet lahko pričakujemo, vas lepo pozdravljamo.

Hvala za razumevanje.

Ekipa KULT316

Več