V četrtek, 7. 12. kavarna KULT316 odpta le do 16. ure

Obveščamo vas, da bo kavarna KULT316 v četrtek,  7. 12. 2023, zaradi dogodka odprta do 16. ure. Hvala za razumevanje.

Več

Vabimo na decembrsko razvajanje v restavracijo KULT316

Ste za tatar rdeče pese s kozjim sirom in orehi? Za pečeno hobotnico z rdečo papriko in pirejem rakitovca? Za file brancina z všenat zeljem in kuhano smetano? Za telečji file v božični skorjici in pirejem z rjavim maslom in bukovimi ostrigarji ali za posebno Pavlovo z vanilijevo omako in mareličnim chutneyjem?

Študenti BIC Ljubljana, skupaj z novim šefom kuhinje v naši restavraciji KULT316, Gregorjem Potočnikom, od 1. do 22. decembra (od 17. ure dalje) vsak delovni dan pripravljajo kulinarično popotovanje za čarobne zimske večere.

Preberi več in preveri meni.

Več

Kam v petek? Vabimo na Martinov meni v Restavracijo KULT316

Martinovo je več kot praznik vina, ki ga ne moremo prezreti, saj nas vodi v čarobni svet okusov in tradicije!

Študenti gostinstva in turizma na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, so zato skupaj z mentorji in šefom kuhinje, Gregorjem Potočnikom, pripravili nepozaben Martinov meni, ki bo razvajal vaše brbončice in ogrel vaša srca.

Pridružite se nam v petek, 10. 11. 2023, od 17. ure dalje v naši šolski Restavraciji KULT316 na Prušnikovi ulici 74 v Šentvidu v Ljubljani. Za vas smo pripravili imenitne jedi, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne gurmane. Med drugimi boste lahko uživali v sočnih račjih prsih s pomarančno omako, kremasti suhem sadju, dišečih mlincih ter glazirani zelenjavi.

Se vidimo? Preberi več in preveri meni.

Več

VABIMO NA VEČER KOROŠKE KULINARIKE IN PREDSTAVITEV KNJIGE KUHARIJA PO KOROŠKO

Vabimo vas na Večer koroške kulinarike in predstavitev knjige Kuharija po koroško, avtorice Doroteje Omahen, ki bo potekala 6. oktobra 2023, s pričetkom ob 19. uri na BIC Ljubljana, Centru kulinarike in turizma KULT316 (Prušnikova ulica 74, Šentvid v Ljubljani).

Študenti gostinstva in turizma na BIC Ljubljana bodo skupaj z mentorji v novodobni šolski Restavraciji KULT316 pripravili večer koroške kulinarike po starih receptih iz knjige Kuharija po Koroško. Preizkusili boste posebne, stare koroške jedi, ki si jih kuharice in kuharji že desetletja šepetajo iz roda v rod in spoznali našo bogato nesnovno kulturno dediščino iz vzhodnega roba Alp.

Za naročila in rezervacije nam pišite na e-poštni naslov kult316@bic-lj.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 235 52 60.

Število udeležencev je omejeno. Veselimo se vašega obiska!

Več

POLETNI DELOVNI ČAS KULT316

Center kulinarike in turizma KULT316, z njim pa naša restavracija, kavarna in šolska turistična agencija KULT316 za kratek čas zapirajo svoja vrata. Od 15. julija do 19. avgusta 2023 bomo na počitnicah na lovu za svežimi idejami in novimi dogodivščinami. 21. avgusta, ko se zopet vidimo, obljubljamo eksplozijo okusov in nepozabnih pustolovščin! 

Več
Dostopnost