Naša zgodba

V elegantnem vzdušju restavracije KULT316 v zelenem ljubljanskem kotičku vam postrežemo s svežimi kulinaričnimi dobrotami, ki temeljijo na jedeh iz osrednjeslovenske gastronomske regije, na voljo pa so tudi značilne jedi ostalih gastronomskih regij v Sloveniji.

Našo ponudbo sestavljajo lokalno pridelana hrana in sveže sestavine, saj gostom ponujamo sezonske jedilnike. Trendovska arhitekturna zasnova restavracije gostom omogoča tudi opazovanje postopka priprave jedi. Postreže vas strokovno usposobljeno osebje, ki vam hkrati svetuje pri izbiri vina. Ponašamo se s hišnim vinom KULT316 – zvrst sauvignon in sivi pinot – ki je plod plemenitega študentskega projekta ‘Od trte do vina’. Restavracija KULT316 premore tudi bogato vinsko karto, ki vas popelje po vseh vinorodnih deželah Slovenije. Z veseljem vas bodo postregli študenti gostinstva in turizma na BIC Ljubljana, ki v restavraciji KULT316 pridobivajo neprecenljive praktične izkušnje na področjih kuharstva in strežbe.

DELOVNI ČAS
od ponedeljka do petka, od 12. do 22. ure.

DNEVNA KOSILA
od 12. do 16. ure

KULINARIČNA DOŽIVETJA
od 16. do 22. ure

ŠTEVILO SEDEŽEV
do 52 gostov

TEHNIČNA OPREMA
LDC projektor, projekcijsko platno, brezžični mikrofon

ŠEF KUHINJE

Blaž Švigelj

Kulinarična doživetja v restavraciji KULT316

Kulinarična doživetja v restavraciji KULT316

od 16.  do 22. ure

 

3 hodni meni  doživetja           20,00 €

4 hodni meni doživetja            25,00 €

5 hodni meni doživetja            28,00 €

 

Meni doživetij se spreminja in dopolnjuje glede na letni čas, jedi so polne okusov in zgodb. Iščemo sveže in kvalitetno, zato kuhamo z lokalnimi in sezonskimi sestavinami. Doživetje dopolnimo z več kot sto etiketami slovenskih in tujih vin.

Naši dobavitelji so: Ribogojnica Zupan (jezerska postrv in zlatovčica), Bohinjska Bistrica, Kmetija Pustotnik (siri in ostali mlečni izdelki) Gorenja vas, Sirarstvo Orešnik (kozji in ovčji siri in mlečni izdelki) Šentjošt nad Horjulom, Kmetija Dovč (sezonska zelenjava in sadje) Ljubljana – Savlje
Gregor Zupan (mikrozelenje) Ljubljana, Lisjak (extra deviško oljčno olje) Koper

Dnevna kosila

        Jota s kislo repo / 4,00 €

***

Telečja obara z gomoljno zelenjavo in zdrobovimi cmočki / 5,00 €

***

Rižota z masleno bučo, panceto, radičem in žajbljevim maslom /            8,00 €

***

 Testenine v omaki pečenega sira, ohrovt, brokoli in praženi lešniki /   8,00 €

***

Ocvrti piščančji trakci, solata ledenka s češnjevim paradižnikom, kruhovimi kockami in jogurtovim prelivom z gorčico / 10,00 €

***

     File lososa, čičerikin pire s sezamom, sotiran por in kisla smetana z zelišči / 11,00 €

***

Gratinirane skutne palačinke z mandlji, vanilijeva omaka / 4,50 €

 

PIJAČA

Marelični sok Fructal, 0,20 l / 2,00 €

Jagodni sok Fructal 0,20 l / 2,00 €

Voda Zala Life 0,50 l/ 2,00 €

 

V Restavraciji KULT316 od ponedeljka 26. 10. 2020 med 10. 30 in 15. uro ponujamo prevzem ali dostavo kosil.

  • OSEBNI PREVZEM

Kosila lahko prevzamete od ponedeljka do petka med 10.30 in 15. uro v Restavraciji KULT316 (Prušnikova ulica 74, Ljubljana Šentvid). Naročila kosil za prevzem so možna na telefonsko številko 01 235 52 60 ali e-naslov kult316@bic-lj.si.

  • DOSTAVA

Dostavo in naročilo kosil Restavracija KULT316 ponuja tudi preko aplikacije Wolt, ki si jo uporabniki prenesete na mobilni telefon. Novim uporabnikom Wolt ob registraciji podarja tudi »promo kodo« KULT316 v vrednosti kredita 6 EUR, ki ga lahko unovčite za popust pri svojem prvem Wolt naročilu. 

 

SEZNAM ALERGENOV 

  1. ŽITO, ki vsebuje gluten; b. RAKI; c. JAJCA; d. RIBE; e. ARAŠIDI; f. SOJA; g. MLEKO IN MLEČNI PROIZVODI; h. OREŠČKI; i LISTNATA ZELENA; j GORČIČNA SEMENA; k SEZAMOVO SEME; l ŽVEPLOV DIOKSID; m VOLČJI BOB; n MEHKUŽCI

Juha:

Paradižnikova juha s pinjolami in zeliščnim oljem

(h, l)

***

Glavna jed 1:

Gratinirane testenine s sirovo omako, slanino, lešniki in špinačo

(a, c, g, h, l)

ali
Glavna jed 2:

Gratinirane testenine s sirovo omako, brokolijem in lešniki

(a, c, g, h, l)

***

Sladica:

Rižev puding z borovničevo omako in pečeno belo čokolado

(g, h)

Juha:

Paradižnikova juha s pinjolami in zeliščnim oljem

(h, l)

***

Glavna jed 1:

Puranji sote z zelenjavo, dušen riž in pečeni indijski oreščki

(f, g, h, j, l)

ali
Glavna jed 2:

Pražen tofu z zelenjavo, dušen riž in pečeni indijski oreščki

(f, g, h, j, l)

***

Sladica:

Rižev puding z borovničevo omako in pečeno belo čokolado

(g, h)

Juha:

Paradižnikova juha s pinjolami in zeliščnim oljem

(h, l)

***

Glavna jed 1:

Mleta pečenka s pire krompirjem in sotiranim grahom

(a, c, f, g, j, l)

ali
Glavna jed 2:

Zelenjavni kipnik s pire krompirjem in sotiranim grahom

(a, c, f, g, j, l)

***

Sladica:

Rižev puding z borovničevo omako in pečeno belo čokolado

(g, h)

Juha:

Paradižnikova juha s pinjolami in zeliščnim oljem

(h, l)

***

Glavna jed 1:

Telečja rižota s korenjem in gobami

(g, i, j, l)

ali
Glavna jed 2:

Gobova rižota s korenjem in ohrovtom

(g, h, j, l)

***

Sladica:

Rižev puding z borovničevo omako in pečeno belo čokolado

(g, h)

Juha:

Paradižnikova juha s pinjolami in zeliščnim oljem

(h, l)

***

Glavna jed 1:

Ribja zloženka s krompirjem in všenat zelje (kislo zelje s proseno kašo)

(a, d, g, h, j)

ali
Glavna jed 2:

Zelenjavna zloženka s krompirjem in všenat zelje (kislo zelje s proseno kašo)

(a, g, h, j)

***

Sladica:

Rižev puding z borovničevo omako in pečeno belo čokolado

(g, h)

1 hod 8,00
2 hoda 9.00
3 hodi 10,00
   

 

 

 

 

 

SEZNAM ALERGENOV

  1. ŽITO, ki vsebuje gluten; b. RAKI; c. JAJCA; d. RIBE; e. ARAŠIDI; f. SOJA; g. MLEKO IN MLEČNI PROIZVODI; h. OREŠČKI; i LISTNATA ZELENA; jGORČIČNA SEMENA; k SEZAMOVO SEME; l ŽVEPLOV DIOKSID; m VOLČJI BOB; n MEHKUŽCI

Dostopnost