ZA DAN ŽENA V KULT316

8. marca se spominjamo in opozarjamo na dolgoletno, še vedno aktualno, prizadevanje za ekonomsko, politično in socialno enakopravnost žensk. Izkažite jim vašo naklonjenost tudi vi.  Izberite kulinarični meni ob dnevu žena v restavraciji KULT316! Meni ponujamo 8. 3. 2023 od 17. ure dalje. Cena: 45,00 € / rezervacije na: kult316@bic-lj.si  ali 01 235 52 60. Preveri meni.

Več

VABIMO NA VELENTINOV MENI V RESTAVRACIJO KULT316

Že veste, kako boste za valentinovo presenetili svojo drago ali dragega? Naša Restavracija KULT316, ki deluje v okviru Centra kulinarike in turizma KULT316 vas 14. februarja 2023, od 17. ure dalje, vabi na kulinarično valentinovo razvajanje. Pripravljamo šest hodni meni s priporočeno vinsko spremljavo.

Rezervacije sprejemamo na telefonski številki 01 235 52 60 in elektronskem naslovu kult316@bic-lj.si. Vabljeni!
Prečeri več in preveri meni!

Več

VABIMO NA VEČER NAGRAJENIH KULINARIČNIH MOJSTROVIN ŠTUDENTOV BIC LJUBLJANA

3. 2. 2023 ob 19. uri vas vabimo v našo šolsko Restavracijo KULT316, kjer bodo naši študenti v programu gostinstvo in turizem na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli pripravili 6-hodni meni izbranih jedi, s katerimi so bili v letu 2022 na uglednih kulinaričnih tekmovanjih doma in v tujini, kot so The European Young Chef Award, Grand Gourmet Split, G&T Cup Bled in Gastro Kup Srbija, nagrajeni z zlatom in srebrom! Preveri več in preveri meni.

Več

PREVERITE DELOVNI ČAS MED NOVOLETNIMI PRAZNIKI.

Center kulinarike in turizma KULT316 (Restavracija in Kavarna KULT316, Šolska turistična agencija) bo zaprt od vključno sobote, 24. 12. 2022 do 2. 1. 2023. Pričakujemo vas zopet 3. 1. 2022. Želimo vam vesele praznike in vse dobro letu 2023!

Več

BOSTE MED PRAZNIKI PRIPRAVILI TATARSKI BIFTEK ALI SARMO? PREVERITE ZMAGOVALNI RECEPT

Si boste letos med prazniki privoščili tatrski biftek? V oddaji Koda na TV Slovenija smo 13. 12. 2022 predstavili zmagovalni recept za tatarski biftek, s katerim je naš študent Anže Zdešar prejel zlato medaljo na Grand Gourmet 2022 Split. Šef kuhinje v naši šolski restavraciji KULT316, Blaž Švigelj pa je gledalcem postregel še z nasveti, kakšno meso je najbolj primerno za pripravo tatarskega bifteka in kako dolgo ga lahko hranimo. OGLEJTE SI TV PRISPEVEK V ODDAJI KODA

Za praznike lahko pripravite tudi sodobno sarmo: namesto kuhanja in zavijanja mesa v zelje – meso pečemo, zelje pa režemo. Recept je za TV oddajo NaGlas na TV Slovenija pripravil naš študent Vuk Kokan, prejemnik zlate medalje na  mednarodnem kulinaričnem tekmovanju Gastro Cup Serbia. OGLEJTE SI PRISPEVEK IN PREVERITE RECEPT

Več
Dostopnost